Energie +

Energie vergelijken

U bent steeds meer geld kwijt aan energie? Dat is het probleem van meer mensen. Wanneer dit het geval is, kan energie vergelijken zeer verstandig zijn. U heeft zelf natuurlijk helemaal geen tijd en zin om de prijzen van alle energieleveranciers naast elkaar te leggen. Dat is gelukkig ook niet nodig! Op deze pagina vindt u namelijk een overzicht van goede kortingen op energie, waardoor ook u voortaan goedkope energie gebruikt.

Energieprijzen vergelijken

Het kan bij de acties op deze pagina gaan om kortingen, maar ook om het retour ontvangen van aardige bedragen. Daarnaast vindt u links naar websites die voor u eenvoudig energieprijzen vergelijken. U hoeft enkel wat standaard gegevens, zoals uw woonplaats en de grootte van uw gezin, in te vullen, zodat u vervolgens een overzicht krijgt van de goedkoopste energieleveranciers. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan, waardoor het voor u eenvoudig is om snel over te stappen.

Beste energieleverancier geeft een gratis weekendje weg ter waarde van € 140.-. Stap over naar Nuon en profiteer van het goedkoopste stroom en gas en maak er een leuk weekend van!

Goedkope Pure energie! profiteer van € 350,- korting op je jaar rekening. Deze actie is alleen bij Pure energie. Met stroom vergelijken verdien je geld!

Voor alle Feyenoordsupporters een gratis Feyenoord shirt of kampioenspakket, kosteloos overstappen en € 55.- voordeel. Stap over naar Qurrent energie en scoor de goedkoopste energie!

Gratis Vergelijken met PriceWise! Zoek de beste energieaanbieder en bespaar op je maandlasten. Hier vind je het goedkoopste gas en licht.

De goedkoopste zonnepanelen! Is jouw dak geschikt voor zonnepanelen? Hoeveel wil je besparen? Bespaar geld en het milieu.

Gratis Hotelcheque voor 2 personen! Bespaar met Sloop de Crisis op je energie lasten! Schrijf je Gratis en zonder verdere verplichtingen. Ga voor minder maandlasten.

Gratis DinerCheque. Te gebruiken in wel 900 restaurants. Doe mee met Sloop de Crisis en bespaar op Energie, telefoon en verzekeringen.

Profiteer van deze Nuon aanbieding. Stap over en ontvang een Gratis energiecadeau t.w.v. € 149,95. Sluit voor 1 jaar een abonnement pak voordelige energie. Nuon regelt de totale overstap.

UnitedConsumers Energieprijzen met voordeel. UnitedConsumers betaald de overstapboetes en is al 3 jaar de beste Energieleverancier. Verlaag je maandlasten en stap over!

Gratis Wehkamp bon bij mijn Essent! Shop met deze cadeaubon van € 300.- aan spullen bij de Wehkamp. Voordelig Stroom en Gas contract van Essent!

Wil je geld overhouden? Leg dan eens je energierekening onder een vergrootglas. De kans is vrij groot dat je teveel betaald. Met een overstap naar energie direct krijgt nu maar liefst € 130,- cashback!

Sluit nu een 1 jarig contract af bij Nuon en ontvang 3 maanden Gratis Stroom! U betaalt geen overstapkosten en Nuon energie regelt de totale overstap.

Overstappen naar Essent met Gratis Playstation 4 Slim 500 GB t.w.v. € 299,-. Met het gebruik maken van Essent energie ga je veel geld besparen.

Ontvang een Gratis Bol.com bon van € 175,- of de Laagste Essent tarieven. Maak zelf de keuze wat u het liefste wilt. Stap vandaag nog over en bespaar veel geld.

Ontvang bij Oxxio € 250.- cash retour! Een super Cashback bij een 1-jarig contract. Met Oxxio energie altijd de laagste prijs en gratis en eenvoudig overstappen.