Energie +

Energie vergelijken

U bent steeds meer geld kwijt aan energie? Dat is het probleem van meer mensen. Wanneer dit het geval is, kan energie vergelijken zeer verstandig zijn. U heeft zelf natuurlijk helemaal geen tijd en zin om de prijzen van alle energieleveranciers naast elkaar te leggen. Dat is gelukkig ook niet nodig! Op deze pagina vindt u namelijk een overzicht van goede kortingen op energie, waardoor ook u voortaan goedkope energie gebruikt.

Energieprijzen vergelijken

Het kan bij de acties op deze pagina gaan om kortingen, maar ook om het retour ontvangen van aardige bedragen. Daarnaast vindt u links naar websites die voor u eenvoudig energieprijzen vergelijken. U hoeft enkel wat standaard gegevens, zoals uw woonplaats en de grootte van uw gezin, in te vullen, zodat u vervolgens een overzicht krijgt van de goedkoopste energieleveranciers. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan, waardoor het voor u eenvoudig is om snel over te stappen.

Gratis Wehkamp bon bij mijn Essent! Shop met deze cadeaubon van € 150.- aan spullen bij de Wehkamp. Sluit snel een voordelig Stroom en Gas contract af en Essent biedt je de laagste prijs in de markt.

Betaal nooit te veel voor Energie en stap over naar Qurrent. Nieuwe klanten ontvangen € 50.- korting bij 1 of 3 jarig abonnement.

Ontvang een Samsung Galaxy Tab E 9.6 t.w.v. € 219.- bij een Essent abonnement. Je ontvangt 3 jaar lang voordelige Energi en de overstap wordt van A tot Z geregel!

Gratis Hotelcheque voor 2 personen! Bespaar met Sloop de Crisis op je energie lasten! Schrijf je Gratis en zonder verdere verplichtingen. Ga voor minder maandlasten.

Essent Vast en Zeker! Profiteer van € 200.- + € 300.- extra korting bij Essent. U ontvangt 3 jaar lang de laagste energieprijs en Essent regelt de overstap. Start vandaag nog met besparen!

Ga ook voor de goedkoopste energie! Stap over naar de Nederlandse Energie Maatschappij en ontvang € 160.- bonus. De onafhankelijke energieaanbieder die zorgt dat je geld gaat besparen!

Wel eens gehoord van de Nest thermostaat? Bij Essent ontvang je deze Nest nu voor € 99.- i.p.v. € 249.- plus Gratis installatie t.w.v. € 99.-. Sluit een goedkoop 3-jarig energiecontract af!

Energie besparen is geld verdienen! Ga verstandig met je geld en met energie. EasySwitch helpt je tot wel € 450,- te besparen. Wees verstandig en pak vandaag nog die korting.

Besparen op de maandlasten? Het kan bij Consumind. Vraag nu gratis het beste voorstel aan en ontvang een Bol.om bon t.w.v. €25.-. Overstappen loont en bespaart geld.

DealDirect heeft unieke kortingen! Stap over naar goedkopere energie aanbieder en ontvang een gratis Bol.com cadeaubon van € 75,-. Overstappen is veel geld besparen. Energie Direct is de goedkoopste!

Voor alle Feyenoordsupporters een gratis Feyenoord shirt of kampioenspakket, kosteloos overstappen en € 55.- voordeel. Stap over naar Qurrent energie en scoor de goedkoopste energie!

Ontvang een Gratis MediaMarkt bon van € 170,- of de Laagste Essent tarieven. Maak zelf de keuze wat u het liefste wilt. Stap vandaag nog over en bespaar veel geld.

Beste energieleverancier geeft een gratis weekendje weg ter waarde van € 140.-. Stap over naar Nuon en profiteer van het goedkoopste stroom en gas en maak er een leuk weekend van!

Wil jij geld overhouden? Leg dan eens je energierekening onder een vergrootglas. De kans is vrij groot dat je teveel betaald. Met een overstap naar energie direct krijgt nu maar liefst €100 cashback!

Ontvang bij Oxxio €250.- cash retour! Een super Cashback bij een 3 jarig contract. Met Oxxio energie altijd de laagste prijs en gratis en eenvoudig overstappen.