Abonnement Donald Duck | Nu altijd de scherpste prijs!

 • Geplaatst op:
  27/02/2015
 • Geldig tot:
  21/08/2015
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  Altijd de beste prijs!

.  Abonnement bij Donald Duck!
.  Origineel cadeau om weg te geven?
.  Diverse aanbiedingen met 17% korting.
.  Lachen gieren brullen en genieten

Genieten van jouw eigen tijdschrift!

Op nieuw een scherpe aanbieding. Het maakt niet uit hoe oud je bent, Donald Duck tijdschriften zijn er voor iedereen van jong tot oud het is echt genieten van deze vent! Nu speciaal voor een origineel cadeau om weg te geven.

Zoek je eigen Donald Duck abonnement

    Aantal  Periode  Korting  Van  Voor
–  09 nummers  10 weken  -17%  € 30,30  € 25.-
–  28 nummers  28 weken  -14%  € 68,60  € 59,00
–  55 nummers  55 weken  -24%  € 134,75  € 102,00
–  68 nummers  68 weken  -20%  € 166,60  € 132,50

Super leuke avonturen van Donald Duck

Donald Duck die zich staande houd in deze moeilijke wereld met alles wat hij in zich heeft. Hij is ondeugend, slim maar ook wel lastig en opstandig. Leuke verhalen in deze Donald Duck tijdschriften waar je echt van kan genieten.

Iedere week lachen met Donald Duck

Wil jij dit vrolijke blad iedere week bij jou in de brievenbus ontvangen? Scoor dan nu deze leuke aanbieding wat wie wordt er niet vrolijk van Donald en zijn vriendjes. Abonnement Donald Duck nu extra goedkoop!

Wie is Donald Duck

Donald Duck is een Vrolijke eend uit de strips en tekenfilms van Walt Disney. Zijn volledige naam is Donald Fauntleroy Duck. Zijn achternaam betekent ‘eend’ in het Engels. Hij vrolijk en beleefd van alles.

Hoe is deze eend ontdekt.

Donald is een eend met oranje-gele benen, voeten en snavel. Hij draagt meestal een matrozenpak, bestaand uit een shirt (in de stripverhalen is dit meestal zwart en op (voor)platen blauw) en een blauwe pet.

Een vriend voor iedereen

Hij draagt meestal geen broek en hij heeft tanden, maar dit is alleen te zien als hij ze poetst of als hij razend is. Donald staat bekend om zijn temperament en onhandigheid. Abonnement Donald Duck!

De huisdieren van Donald

Donald heeft ook nog huisdieren, waaronder een Sint-Bernard die luistert naar de naam Loebas. In de jaren zestig (in de verhalen met zijn neef Diederik Duck) heeft Donald ook een kat met de naam Tobber. Abonnement Donald Duck voor iedereen.

Weinig geschiedenis van Donald Duck

Er is nooit een officiële stamboom van de familie Duck geweest en die zal er waarschijnlijk ook nooit zijn. Dit komt doordat verschillende tekenaars door de jaren heen hun eigen personages hebben toegevoegd.

Abonnement Donald Duck | Nu altijd de scherpste prijs!

Abonnement Donald Duck

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Tijdschriften