Zakelijk +

Onder de categorie ‘zakelijk’ vind je allerlei uiteenlopende kortingen, aanbiedingen en acties die je kan gebruiken op kantoor. Kantoorartikelen kunnen namelijk erg duur zijn en als je veel gebruik maakt van kantoorartikelen, lopen deze kosten al snel op. Zeker kantoorartikelen als inkt voor de printer en zakelijke abonnementen zijn erg duur en dienen iedere maand betaald te worden.

Om toch wat te besparen op kantoorartikelen, is het verstandig deze website in de gaten te houden voor interessante deals. Op deze manier kun je de beste kantoorartikelen aanschaffen voor jouw bedrijf, voor de beste prijs.

Zeer uiteenlopende acties

Op deze website vind je zeer uiteenlopende acties, die je van korting verzekeren op allerlei kantoorartikelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kortingen op printers en inktpatronen: kantoorartikelen die erg duur kunnen zijn en in het geval van inkt ook zeker vaak vervangen moeten worden. Daarnaast vind je in de categorie zakelijk aanbiedingen, acties en kortingen op het gebied van postzegels, om je zakelijke post voor een klein prijsje te versturen. Moet je regelmatig documenten naar klanten opsturen, dan zijn acties en aanbiedingen voor postzegels interessante manieren om de kosten te drukken. Ook kun je profiteren van kortingen op visitekaartjes, om jezelf op een professionele manier te presenteren aan (potentiële) klanten. Vistaprint is een groot en betrouwbaar aanbieder van visitekaartjes, die regelmatig leuke kortingen aanbiedt. Deze kortingen vind je stuk voor stuk terug op deze website. Tot slot vind je op deze website kortingen op bijvoorbeeld zakelijke abonnementen, zodat je altijd bereikbaar bent voor je (potentiële) klanten.

Kortingen bij vele aanbieders

Om je de leukste kortingen te kunnen bieden op de meest uiteenlopende zakelijke producten, worden er op deze website kortingen, acties en aanbiedingen geplaatst van vele populaire aanbieders. Denk hierbij aan A-merken zoals Manutan, Vistaprint, PrintAbout, InktDiscount, Viking, OfficeSaver, KPN en KPN Zakelijk. Dit zijn zeer gerespecteerde merken met een groot assortiment en interessante kortingen.

Bij Inktdiscount betaalt u de laagste prijs! 50% minder voor inkt en toner producten! Nergens zo goedkoop! Lage verzendkosten van  € 2.95

InkOulet voor de laagste prijs! Nu 10% korting op hele assortiment en het 2e set Printer inkt voor 50% korting! Gebruik wel de juiste kortingcode!

Alle types Cartridges 20% goedkoper! Alle Inkt en toners bij inkclub zijn super goedkoop. Alle merken van het merk inkClub hebben een Lange levensduur en zijn van goede kwaliteit!

.  Bestel nu voordelig je printer inkt!
.  Bij inkclub Inkt en toner 15% korting.
.  Deze aanbieding loopt t/m 30 september.
.  De korting wordt automatisch verrekend.

.  OfficePakket betaal slechts €49,95 i.p.v. €159.-
.  Nergens zo goedkoop een legaal pakket.
.  Te gebruiken op Windows en Mac.
.  Handig op iPhone, iPad of Android

.  Beste actie ooit van inkClub!
.  Vandaag inkClub korting!
.  Inktpatronen van alle merken!
.  Veel meer kopen met 24% korting!

.  Inktpatroonshop voordelig op alles!
.  Nu 20% korting op alles!
.  Voordelig inktpatronen bestellen!
.  Gratis verzending!

. Bij InkClub een leuke actie!
.  U besteld er 4 en betaald er 3!
.  Er is super veel voordeel te halen!
.  Geldig op alle kantoor artikelen!

inkClub heeft een nieuwe website en dat willen zij vieren met een Gratis artikel van €0,-! Er liggen een hoop artikelen van €0,- voor u klaar. Kies uw favoriet!

.  Prachtige postzegels van Koning Willem Alexander!
.  Bij 2 vellen postzegels nu een Gratis theelepeltje.
.  Diverse artikelen op het Postkantoor!
.  Kijk op de Site en bestel u postzegels met korting!

.  PrintAbout alles voor u printer!
.  Pak €228,20 voordeel op een Canon MG-5350.
.  Hoge kortingen op veel topmerkprinters.
.  De beste prijzen en goedkope printers.

.  Goedkope inkt en toner- bij Go4inkt!
.  Nergens vindt inkt en toner- goedkoper.
.  Bekijk de site en maak u keuze!
.  Alle inkt en toner- van Topmerken.

.  Inktweb heeft de goedkoopste cartridges en patronen!  
.  De laagste prijzen van Nederland.
.  Een kwalitatief goed product en assortiment.
.  Goede garantie afhandeling (100% garantie)

Actie van de Inktpatroonshop 4 sets halen is 3 betalen!
Cartridges voor Epson,Canon,en Brother printers.
Normale prijs  € 99,80 Tijdelijk  €53,40 per stuk