Kies zelf je AD Korting! 4 weken voor € 4.-

 • Geplaatst op:
  26/11/2017
 • Geldig tot:
  01/01/2018
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  4 weken voor maar €4.-!

Misschien wel de beste krant van Nederland! Wil de AD korting ook eens proberen en 4 weken en genieten van al het nieuws voor maar € 4.-?

Profiteer van deze AD korting!

Geef aan hoe u het nieuws consumeert en u krijgt een gratis aanbod op maat! Tijdens de AD actieweken ontvangt u Het AD voor maar € 4.-! Kies voor een voordelig abonnement dat automatische stopt. U zult zien dat u nooit te veel betaald voor als je na deze actie toch een volledig abonnement zou nemen.

Deze korting is ook voor jou!

Het Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad is de krant voor al het nieuws uit binnen- en buitenland. U blijft op de hoogte van het actuele nieuws uit uw omgeving. Deze krant u ook de vaste rubrieken zoals Sportwereld, Showbizz, Economie en Televisie. Leukste uit tips in de categorieën Cultuur en Uit agenda. In het weekend staat de krant vol met reportages, vakantietips en leuke uitstapjes voor het hele gezin. Bovendien ontvangt u bij deze krant ook een tv-gids met alle informatie die u nodig heeft om alle programma’s snel op te zoeken.

AD korting 4 weken voor € 4,-!

Misschien wel de beste krant van Nederland! Wil de AD  korting ook eens proberen en 4 weken en genieten van al het nieuws voor maar € 4.-?

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Kranten