Bij Lotto 20% korting + kans op een iPad!

 • Geplaatst op:
  26/07/2017
 • Geldig tot:
  06/10/2017
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  20% korting + kans op een iPad!

Speel voor een klein bedrag per maand de Lotto en ontvang 20% korting en maak kans op een van de 10 iPads. Meedoen is kans maken op geweldige prijzen. Maak je dromen waar. Doe mee!

Lotto actie met korting!

Wilde je altijd al mee spelen met de Lotto dan is dit het moment om in te stappen. Laat maandelijks een klein bedrag van je rekening afschrijven en ontvang de eerste 6 maanden 20% korting en maakt direct kans op een gratis iPad. Je bepaalt zelf voor hoeveel geld je meegaat spelen, want dat is al mogelijk voor €2.- per maand. Zo maakt u elke week weer kans op miljoenen.

Speel voor een klein bedrag per maand de Lotto en ontvang 20% korting en maak kans op een van de 10 iPads.    Speel voor een klein bedrag per maand de Lotto en ontvang 20% korting en maak kans op een van de 10 iPads.

Speel eenvoudig mee!

Meespelen is super eenvoudig, kies 6 getallen en een Jackpotkleur en wacht de trekking af. Heeft u alle 6 getallen en de kleur goed: Dan wint u de Jackpot! Of win een van de vele andere prijzen, u heeft al prijs vanaf 2 getallen goed. Is er een combinatie van je getal goed dan ontvang je direct het bedrag op je rekening. U kunt het automatisch meespelen eenvoudig online weer opzeggen en uw gekozen getallen wekelijks wijzigen.

Bij Lotto 20% korting + kans op een iPad!

Speel voor een klein bedrag per maand de Lotto en ontvang 20% korting en maak kans op een van de 10 iPads.

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Loterijen