Ziggo Alles-in-1 goedkoper dan bij Ziggo! € 40.- retour.

Ziggo "Alles-in-1" goedkoper dan bij Ziggo zelf! Dit abonnement is goedkoper dan bij Ziggo! Betaal €34.95 per maand of 12 maanden gratis Movies & Series XL.

Alles-in-1 abonnement van Ziggo met €40.- retour. Abonnement goedkoper dan bij Ziggo! Betaal €34.95 per maand of 12 maanden gratis Movies & Series XL.

Alles-in -1 veel goedkoper!

Breedbandwinkel heeft de goedkoopste “Alles-in-1” abonnementen en is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Een Ziggo alles-in-1 is bij Breedbandwinkel goedkoper dan direct afsluiten bij Ziggo. Nu €40.- retour op je rekening.

Waarom Ziggo alles-in-1?

  Ziggo "Alles-in-1" goedkoper dan bij Ziggo zelf!

Wie is de Breedbandwinkel

De Breedbandwinkel een belangrijke vergelijkingssite op het gebied van alles op het gebied van internet, bellen en televisie. Ze hebben ongeveer 260.000 tevreden klanten aangesloten en het gaat maar door. Je vind hier de scherpste internet aanbiedingen van acht providers waar je een alles-in-1 pakket goed kan vergelijken. Deze acht aanbieders zijn de grootste van Nederland op het gebied van ADSL, VDSL, kabel en glasvezel internet.

Vele scherpe kortingen van meerder providers:

  • Fiber,
  • KPN,
  • Online,
  • Tele2,
  • Telfort,
  • Vodafone,
  • XS4ALL,
  • Ziggo,
 

Aantal Ziggo klanten stijgt weer!

Op de Nederlandse internetmarkt stijgt het aantal klanten weer. Ziggo heeft weer 29.000 nieuwe klanten aangesloten tegen lage tarieven en door de scherpe aanbiedingen. Je kunt makkelijk alles-in-1 vergelijken via de breedbandwinkel en zo een mooie deal maken.

Ziggo is de afgelopen tijd hard bezig om klanten terug te winnen die ze zijn verloren door de UPC fusie. Zo heeft de internetprovider een gratis sportkanaal en heeft het vorige week de rechten van de Engelse voetbalcompetitie gekocht. Hierdoor zijn de belangrijkste Engelse voetbalwedstrijden vanaf volgend seizoen ook gratis te zien voor alle Ziggo klanten.

Alles-in-1 Ziggo nergens goedkoper

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Radio - TV - Internet