Daglenzen | 6e doosje daglenzen gratis | Hans Anders

 • Geplaatst op:
  12/01/2015
 • Geldig tot:
  31/01/2015
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  6e doosje Gratis!

.  Daglenzen 6e doosje helemaal gratis!
.  Bestel nu en profiteer van de korting.
.  Easy Wear Siliconen Hydrogel Daglenzen.
.  Geen 5 maar 6 doosjes voor de zelfde prijs.

Nu daglenzen met 6e doosje Gratis!

Bestel nu u daglenzen en ontvang het 6e doosje gratis. Bent u ook op zoek naar daglenzen? Dan bent u nu wel heel voordelig uit! Want als u nu de daglenzen besteld  van Easy Wear, dan ontvangt u het 6e doosje helemaal gratis!

Het eigen merk van Hans Anders.

Deze zachte  heeft een groot draag comfort de daglens laat vier keer meer zuurstof door dan standaard lenzen. Dit maakt de kans op irritaties aanzienlijk minder en dit zorgt weer voor een extra hoog draagcomfort.

Daglenzen

 

 

Voordelen van de Hans Anders lenzen:

–  Goede professionele begeleiding.
–  Lenzen dragen zeer comfortabel.
–  De laagste prijzen in de markt.
–  Met regelmaat aanbiedingen en kortingen.

Dag lenzen dragen nog beter

De lenzen kunnen tot 12 uur per dag ingehouden worden. Al deze eigenschappen maken deze lens ook uitermate geschikt om te dragen tijdens het sporten of werken met de computer. U merkt niet dat u lenzen in heeft en dat is super relax.

Ogen laseren durft u het al?

Wanneer u de ooglaser nog te duur of te gevaarlijk vind en u wilt niet aan een bril dan zijn dag of maandlenzen en de ideale oplossing. Bij Hans Anders houd u het betaalbaar en de gezondheid van u ogen is gewaarborgd.

Bestel nu en profiteer van het aanbod.

Bestel uw Siliconen Hydrogel Daglenzen van Easy Wear nu op de webshop van Hans Anders!  vanaf  €18,25 of €12.- voor de gewone daglens. pak nu de korting van het 6e doosje gratis en betaal nooit te veel.

Probeerset multifocale lenzen

Zijn multifocale lenzen iets voor u. Deze lenzen bieden optimale scherpte in alle kijkrichtingen. Het zijn zachte lenzen voor veraf én dichtbij.U betaalt voor een maand slechts 7,50 en voor multifocale Siliconen Hydrogel lenzen betaalt u 10,-. Maak gratis en vrijblijvend

Daglenzen | 6e doosje daglenzen gratis | Hans Anders

Daglenzen

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Accessoires