Donald Duck Tijdschriften | Nu nieuwjaar korting van 24%!

 • Geplaatst op:
  06/01/2015
 • Geldig tot:
  27/02/2015 Onbekend
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  24% korting!

.  Feestdagen korting bij Donald Duck!
.  Origineel cadeau om weg te geven?
.  Diverse aanbiedingen met 24% korting.
.  Lachen gieren brullen.

Genieten van jouw eigen tijdschrift!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, Donald Duck tijdschriften zijn er voor iedereen van jong tot oud het is echt genieten van deze vent! Nu speciale feestdagen korting voor een origineel cadeau om weg te geven met deze dagen.

Zoek je eigen Donald Duck abonnement

    Aantal  Periode  Korting  Van  Voor
–  09 nummers (stopt automatch)  09 weken  -10%  € 22,05  € 19.95
   Bestel
–  28 nummers (doorlopend)  28 weken  -14%  € 68,60  € 59,00
   Bestel
–  55 nummers (doorlopend)  55 weken  -24%  € 134,75  € 102,00
   Bestel
–  68 nummers (doorlopend)  68 weken  -20%  € 166,60  € 132,50
   Bestel

Super leuke avonturen van Donald Duck

Donald Duck die zich staande houd in deze moeilijke wereld met alles wat hij in zich heeft. Hij is ondeugend, slim maar ook wel lastig en opstandig. Leuke verhalen in deze Donald Duck tijdschriften waar je echt van kan genieten.

Iedere week lachen met Donald Duck

Wil jij dit vrolijke blad iedere week bij jou in de brievenbus ontvangen? Scoor dan nu deze leuke aanbieding wat wie wordt er niet vrolijk van Donald en zijn vriendjes.Donald Duck Tijdschriften nu extra goedkoop!

Wie is Donald Duck

Donald Duck is een Vrolijke eend uit de strips en tekenfilms van Walt Disney. Zijn volledige naam is Donald Fauntleroy Duck. Zijn achternaam betekent ‘eend’ in het Engels. Hij vrolijk en beleefd van alles.

Hoe is deze eend ontdekt.

Donald is een eend met oranje-gele benen, voeten en snavel. Hij draagt meestal een matrozenpak, bestaand uit een shirt (in de stripverhalen is dit meestal zwart en op (voor)platen blauw) en een blauwe pet.

Een vriend voor iedereen

Hij draagt meestal geen broek en hij heeft tanden, maar dit is alleen te zien als hij ze poetst of als hij razend is. Donald staat bekend om zijn temperament en onhandigheid. Donald Duck Tijdschriften met korting!

De huisdieren van Donald

Donald heeft ook nog huisdieren, waaronder een Sint-Bernard die luistert naar de naam Loebas. In de jaren zestig (in de verhalen met zijn neef Diederik Duck) heeft Donald ook een kat met de naam Tobber.

Weinig geschiedenis van Donald Duck

Er is nooit een officiële stamboom van de familie Duck geweest en die zal er waarschijnlijk ook nooit zijn. Dit komt doordat verschillende tekenaars door de jaren heen hun eigen personages hebben toegevoegd.

Donald Duck Tijdschriften! NU Feestdagen korting van 24%!

Donald Duck Tijdschriften

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Tijdschriften