Eigen Huis en Interieur abonnement met 30% korting!

Eigen Huis en interieur aanbieding! Nu diverse scherpe abonnementen. Profiteer van deze jaar aanbieding van 30% korting van € 41.94 nu €33.-.
Eigen Huis en interieur aanbieding! Nu diverse scherpe abonnementen. Profiteer van deze jaar aanbieding van 30% korting van € 41.94 nu €33.-.

Eigen Huis en Interieur

het magazine Eigen Huis & Interieur is een inspirerend woonblad bestemt voor alle liefhebbers van design, architectuur en Interieur. Nu diverse aanbiedingen met een maximale korting van 40%.

De lopende aanbiedingen

AantalPeriodeKortingVanVoor
6 Nummers6 Maanden16%€41.94€33.-
12 Nummers1 Jaar30%€76.89€54.-

Iedere maand super leuke ideeën

Je  leest zo iedere maand het laatste nieuws over design, architectuur, boeken, trends, kunst, cultuur, shopping en restaurants. Ook het Interieur van Huizen in Nederland, maar ook in het buitenland worden volledig uitgelicht.

Leuke informatie en interviews

Daarnaast vind je leuke interviews met bekende Nederlanders over hun (droom) huizen. Kortom, alles over wonen vind je in Eigen Huis en Interieur. Echt een blad om van te genieten. Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste woon trends en ontwikkelingen? Dan past een abonnement op het tijdschrift Eigen Huis en Interieur bij jou. Ontvang nu iedere maand het magazine en bespaar en verander. Bovendien profiteer je dan direct van leuke acties.

Eigen Huis en Interieur nu 30% goedkoper!

Eigen Huis en Interieur

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Tijdschriften