Aftrekposten voor veel fiscaal voordeel!

Aftrekposten voor veel fiscaal voordeel!
  • Geplaatst op:
    27/03/2016
  • Geldig tot:
  • Categorie:
  • Webwinkel:
  • Uw voordeel:
    Ontvang na 10 nr's een blanco acceptgiro!

.  Betaal nooit te veel belasting!
.  FiscAlert voor de beste aftrekposten.
.  Ontvang na 10 nr’s een blanco acceptgiro
.  Tips en adviezen voor flink financieel voordeel

Zoek jij nog aftrekposten voor 2015?

2015 was een bewogen jaar op het gebied van de financiën. De spaarrentes zijn laag en de aandelen beurzen gaan op en neer. Wat kunt u op het einde van het jaar nog ondernemen? Neem een abonnement op FiscAlert en lees daar alle tips en adviezen en aftrekposten voor een flink financieel voordeel.

FiscAlert heeft een unieke abonnementsformule!

Deze abonnementsformule is uniek. U ontvangt na 10 nummers een blanco acceptgiro, waarna u zelf mag bepalen wat het abonnement u het komende jaar waard is. U kunt het zo goedkoop of duur maken, de keus is aan u.

Wat u betaald bepaald u zelf!

Wat u wilt betalen kan bijvoorbeeld een bedrag zijn voor de informatie in het magazine en op internet. En als u gebruik heeft gemaakt van de Adviesservice, of door onze tips en adviezen een groot financieel voordeel gehad, dan kunt u de bijdrage daarop baseren. Kortom, u bepaalt het helemaal zelf!

Wat doet FiscAlert!

FiscAlert verschijnt 10 keer per jaar en is een magazine voor iedereen die zijn belastingen en financiële zaken goed voor elkaar wil hebben. Dat kunnen zijn werknemers, directeur-grootaandeelhouders, spaarders, huiseigenaren, beleggers en houders van lijfrente- en koopsompolissen. FiscAlert – de slimste tips in geldzaken!

Bestel FiscAlert voor Aftrekposten met fiscaal voordeel!

Aftrekposten voor veel fiscaal voordeel!

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Financieel