Girlz het leukste meidenblad met 20% korting!

Girlz! Het leukste meidenblad van Nederland! Nu 5 nummers een half jaar voor € 14,95. Een super leuk blad met 20% korting. Echt iets voor meiden!

Girlz! Het leukste meidenblad.

In Girlz lees je elke maand over je favoriete celebraties, leuke verhalen en natuurlijk de laatste schoonheid- en mode trends. Verder heeft dit tijdschrift erg leuke en interessante rubrieken voor de meiden van nu! Alle trendy items komen aanbod maar veel informatie en tips. Veel lees plezier.

Aanbiedingen.

Aantalperiodekortingvanvoor
5 nummers5 maanden20%€ 18.75€ 14.95
6 nummers6 maanden11%€ 22.50€ 19.95

Scoor een leuk meidenblad!

Lees alles over lichaam, liefde en relaties in ‘Girlz Talk’ en deel jou persoonlijke ervaringen in ‘Mijn verhaal’. Alles voor trendy meiden die alles willen lezen over het hedendaagse leven vol avontuur! Iets voor jou? Neem dan nu een abonnement! Profiteer van de hoge kortingen op het tijdschrift. Bestel uw proef- of doorlopend abonnement via www.ontvangkorting.nl

Conclusie.

Girlz is het leukste meidenblad met van Nederland met 20% korting. Wil je gebruikmaken van deze actie geef dan je gegevens door en je ontvang zo snel mogelijk dit leuke blad in de bus. Wil je meer tijdschrift aanbiedingen bekijken?

 Vol met leesplezier voor de meiden van nu!

Girlz het leukste meidenblad met 20% korting!

Bekijk alle kortingen van: ,

Geplaatst in categorie: Tijdschriften