Houten jaloezieën nu met 20% korting bij Woonexpress!

  • Geplaatst op:
    02/12/2015
  • Geldig tot:
  • Categorie:
  • Webwinkel:
  • Uw voordeel:

Houten jaloezieën met 20% korting!
Shop je voordeel bij WoonExpress.
De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
Bekijk en vergelijk dit voordeel!

Goedkope jaloezieën bij de WoonExpress!

Het interieur is voor veel mensen erg belangrijk en de WoonExpress speelt hier goed op in door met scherpe aanbiedingen en kortingen te komen. Op dit moment zijn de houten jaloezieën in de aanbieding. U krijgt nu 20% korting op alle houten jaloezieën die WoonExpress in zijn assortiment heeft.

Extra korting boven op de lopende aanbiedingen

Nu 20% korting op alle houten jaloezieën bij WoonExpress. Dit voordeel komt bovenop de bestaande woonvoordeel acties ter waarde van €1.000,00! de actie loopt van donderdag 15 oktober tot en met zondag 18 oktober.

Kwaliteits Jaloezieen

Met deze mooie horizontale jaloezieën in alle kleuren is op elk moment van de dag de lichtinval in elke kamer zelf in te stellen. Met deze raam bekleding hou je de zon binnen of buiten en Creëer je steeds een andere sfeer. Met andere woorden een waarde volle investering in jouw woning.

Houten jaloezieën of aluminium jaloezieën?

De aluminium en houten jaloezieën zijn te koop in diverse kleuren en maten. Houd je van landelijk of modern? Of wil je een luxe uistraling met brede lamellen? Vind de jaloezie die bij je past en maak gebruik van deze aanbieding. Het zijn houten Jaloezieën op maat in alle kleuren. Doe je voordeel met deze aanbieding.

Alles over Woonexpress

WoonExpress is het mooiste Nederlands online woonwarenhuis, bomvol inspiratie! U krijgt een aanbod van ruim 6.500 artikelen en er is echt alles voorbij jouw in huis te vinden. Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers, hippe kinderkamers, prachtige badkamers en de leukste accessoires.

Houten jaloezieën nu 20% korting bij Woonexpress!

Houten jaloezieën

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Huis