KRO abonnement met gratis kookboek t.w.v. € 29.99

KRO abonnement met gratis kook boek t.w.v. € 29.99
 • Geplaatst op:
  25/09/2017
 • Geldig tot:
  18/04/2018
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  Gratis kookboek t.w.v. €29.99!

KRO Abonnement met gratis kookboek “Binnenste Buiten” t.w.w. € 29.99. Je ontvangt 48% korting en betaal slechts € 35.- voor 1 jaar.

KRO Magazine met voordeel!

Lees een heel jaar lang het KRO Magazine voor slechts € 35.- en ontvang een gratis luxe kookboel t.w.v. € 29.99.- cadeau! Het abonnement stopt niet vanzelf. Wilt u stoppen zeg het abonnement dan zelf op. KRO magazine is een zeer overzichtelijk programmablad met veel leuke informatie.

Gratis Kookboek.KRO abonnement met gratis kook boek t.w.v. € 29.99

Een overzichtelijke Televisie gids. 

Maak kennis met het tv magazine voor verdieping en inspiratie. Neem een abonnement op deze tv gids vol verhalen en artikelen met een korting of een abonnement met een cadeau. Deze gids is het programmablad van de KRO. Je vindt hier veel informatie over kunst en cultuur, muziek, interviews en nog veel meer televisie gerelateerde berichte. Elke week valt het tijdschrift met de nieuwste televisie, internet en radio informatie op de deurmat.

Heb je vragen of bijzonderheden over je abonnement, neem dan contact op met de uitgever van dit Magazine. Dit geldt voor het stopzetten of opzeggen van jou abonnement, betalingen (cq. incasso’s) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

KRO magazine duidelijk en overzichtelijk.

KRO abonnement met gratis kook boek t.w.v. € 29.99

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: TV Gids