LOI Kidzz met € 30.-korting op Typen en Taalcursussen!

  • Geplaatst op:
    31/07/2019
  • Geldig tot:
  • Categorie:
  • Webwinkel:
  • Uw voordeel:
    Profiteer van € 30.- korting!

LOI Kidzz kortingen die je niet mag missen! Nu € 30,- korting op alle type en taalcursussen. Laat je kind weer plezier beleven in het naar schoolgaan en het studeren!

Kinderen leuk laten leren bij LOI Kidzz!

Wanneer je kind een leuke studie start bij LOIKidzz dan ontvang je een gratis action cam ook krijg je € 30,- korting op typecursussen en € 30,- korting op taalcursussen. Spelend leren was nog nooit zo goedkoop bij LOIKidzz. Bekijk vrijblijvend de mogelijkheden. 

LOI Kidzz en de voordelen! LOI Kidzz kortingen die je niet mag missen! Nu € 30,- korting op alle type en taalcursussen. Laat je kind weer plezier beleven in het naar schoolgaan en het studeren!

De leukste leerstof voor kinderen.

De opleidingen van LOIKidzz zijn samengesteld met de onderwijsinstellingen en game experts. Natuurlijk is elke cursus is een avontuur, met een spannend verhaal, uitdagende oefeningen en motiverende games. Dit is voor de kinderen een super leuke manier om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Ze vinden de cursussen zó leuk, dat leren als vanzelf gaat! Zo kunnen ze met games leren, motiverend en effectief te zijn. De LOIKidzz Cursussen bieden een voorsprong op school en je kunt starten wanneer je wilt en leren in eigen tempo

Conclusie:

Met een opleiding / cursus bij LOI Kidzz gaat kind weer met plezier naar school. Thuis een leuke opleiding volgen geeft je meer zelfvertrouwen zodat de volgen van de lessen op school ook beter weer beter gaat. Bij twijfel probeer je gewoon een proefles.

Hoge kortingen op Typen en Taalcursussen!

LOI Kidzz kortingen die je niet mag missen! Nu € 30,- korting op alle type en taalcursussen. Laat je kind weer plezier beleven in het naar schoolgaan en het studeren!

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Studie