Thuis studeren bij NTI met gratis Chroombook t.w.v. € 249,-

Thuis studeren bij NTI met Acer Chromebook t.w.v. €249,-
 • Geplaatst op:
  13/08/2017
 • Geldig tot:
  06/11/2018
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  Gratis cadeau!

Thuis studeren bij NTI met hoge korting + Acer Chromebook t.w.v. € 249,-  Schrijf je in voor een hbo bacheloropleiding en volledige masteropleiding.

Met NTI Thuis studeren.

Kies voor een cursus taalcursus, beroepsopleiding of een hbo bacheloropleiding en volledige masteropleiding bij NTI thuis studeren. Profiteer met deze actie van een Acer Chromebook t.w.v. € 249,- voor slechts € 29,-! Schrijf je gratis in en profiteer. Deze tablet is een handige en luxe laptop die perfect is voor je studie, want je hebt zo je studiemateriaal en documenten altijd en overal bij de hand. Hierdoor bepaal je waar en wanneer je aan je studie wilt werken.

Gratis Chroombook!Thuis studeren bij NTI met gratis Chroombook t.w.v. €249,-

Eenvoudig thuis studeren.

Op de site kunt u alles bekijken over de goedkope aanbiedingen en acties. Heel veel voordeel en een goede reden om nu aan u toekomst te gaan werken. Bekijk de keuze aanbiedingen en ga aan de slag! Het NTI is jarig en dat moet worden gevierd! Daarom profiteer jij nu van extra veel korting op onze opleidingen. Al 70 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s.

Conclusie.

Heb je plannen voor een leuke studie dat is het zeker moeite om even te kijken bij NTI. Thuis studeren bij dit onderwijsinstituut is gezellig, nuttig en resultaat gericht. Je weet dat je zelf je tempo mag bepalen maar dat er ook wel gestudeerd moet worden. Ga ook voor de leukste thuisstudie en schrijf je in. veel plezier!

Thuis studeren met Gratis Tablet!

Thuis studeren bij NTI met Acer Chromebook t.w.v. €249,-

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Studie