Welke opleiding past bij mij | Samsung Galaxy Tab 2 cadeau!

 • Geplaatst op:
  13/02/2014
 • Geldig tot:
  21/03/2014
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  tablet en hoge kortingen!

.  NTI tijdelijk een Samsung Galaxy Tab 2 cadeau!
.  Welke opleiding past bij mij? NTI opleidingen
.  NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!
.  De beste en goedkoopste studie van NTI

Studeren bij het NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Pak de tablet mee voor jouw studie

Als jij nu kiest voor een volledige HBO – opleiding of Master van het NTI profiteer je tijdelijk van onze unieke jubileumactie. Je ontvangt tijdelijk een Samsung Galaxy Tab 2 cadeau! Welke opleiding past bij mij is jouw vraag aan NTI.

Welke opleiding past bij mij
Welke opleiding past bij mij

 

 

 

 

 

Kies de juiste tablet voor de beste studie

Als je nu kiest voor een MBO opleiding, beroepsopleidng of Taal cursus van het NTI ontvang je tijdelijk maar liefst tot 40% jubileumkorting! Ontvang tijdelijk ook een Lenco tablet cadeau! Welke opleiding past bij mij!

Welke opleiding past bij mij | Samsung Galaxy Tab 2 cadeau!

Welke opleiding past bij mij

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Studie