Tele2 prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed!

Tele2 prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed!
  • Geplaatst op:
    29/10/2018
  • Geldig tot:
  • Categorie:
  • Webwinkel:
  • Uw voordeel:
    Prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed!

Bij Tele2 ga je nu nog goedkoper bellen. Je ontvangt nu €20.- beltegoed met deze Tele2 Prepaid en je betaald slechts €10.-. Dit zijn echt het laagste prepaid tarief van Nederland.

Goedkoper bellen met Tele2 prepaid

Ben jij nog niet toe aan een nieuwe smartphone bestel dan een Tele2 prepaid simkaart t.w.v. €10.- en je ontvang gratis €20,- beltegoed. Dit is het laagste prepaid tarief van Nederland!

Tele2 prepaid Hoeveel voordeel wil jij?

Tele2 prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed! hallo wereld hier ben ik!

Met Tele2 goedkoop bellen!

Uiteindelijk betaal je met deze actie helemaal niets om te bellen! Dit is super goedkoop als je geen nieuwe smartphone nodig hebt. Profiteer dus snel van deze actie Inclusief €20.- beltegoed.

Wie is de goedkoopste

Tele2 is op dit moment de goedkoopste prepaid aanbieder met Bel, SMS en data prijzen! Zelfs als je in het bezit bent van een smartphone en deze heel veel gebruik kun je één van de voordelige prepaid internetbundels aanschaffen bij Tel2.

Tele2 de processen zoals online management, klantenservice en bezorging goed op orde. Het bereik en stabiliteit van Tele2 is een van de beste. Tele2 verspreid haar mobiele diensten via het stabiele T-Mobile netwerk. Dit heeft dus een goede en snelle landelijke dekking. Wel heeft bijvoorbeeld KPN een nog betere dekking, maar daarentegen is T-Mobile druk bezig met eventuele gaten in haar netwerk aan te passen.

De conclusie

Tele2 gaat u helpen aan een voordelig prepaid card! 10 euro betalen en 20 euro beltegoed ontvangen, nou dat zie je niet veel. Met een stabiel en snel net werk is de aanbieding zeker de moeite waard.

Tele2 prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed!

Tele2 prepaid t.w.v €10.- met €20.- beltegoed! hallo wereld hier ben ik!

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Sim Only