Telegraaf actie met gratis ELF Voetbal Seizoensgids

  • Geplaatst op:
    04/08/2017
  • Geldig tot:
  • Categorie:
  • Webwinkel:
  • Uw voordeel:
    Gratis ELF Voetbal Seizoensgids!

Is voetbal jou passie? bekijk dan deze actie eens. Ontvang een ELF Voetbal Seizoensgids t.w.v. €5,95,-bij een Telegraaf abonnement van 10 weken met 75% korting. Inclusief de magazines VROUW en VRIJ.

De Telegraaf voor jou!

Ontvang De Telegraaf nu 10 weken lang voor slechts €3.- per week ( 75% korting ) en ontvang een ELF Voetbal Seizoensgids t.w.v. €5,95. cadeau. Deze Telegraaf actie stopt automatisch en kost totaal maar €30.-! Ook ontvang je het blad VRIJ en VROUW helemaal gratis. Lees iedere dag wanneer het jou uit komt deze krant zodat je dagelijks en je rust momentje komt. Heerlijk en relax de krant lezen.

De voordelen Telegraaf actie:Ontvang een ELF Voetbal Seizoensgids t.w.v. €5,95,-bij een Telegraaf abonnement van 10 weken met 75% korting. Inclusief de magazines VROUW en VRIJ.

Nu met gratis 2 magazines

Als je een abonnement neemt op De Telegraaf dan ontvang je 2 gratis tijdschriften. Op vrijdag ontvang je het magazine VRIJ en op zaterdag het magazine VROUW. Probeer deze aanbieding eens 4 weken en geniet van de heerlijke gratis tompoezen.

Het “VRIJ” magazine

VRIJ is het lifestyle tijdschrift van De Telegraaf. Je leest alles over  mooie interviews, woontips van trendwatcher Monique van der Reijden. Met zeker 80 pagina’s op handzaam A4 formaat zeker de moeite waard en gratis.

Naast de vele nieuwe onderwerpen vind je vertrouwde rubrieken ook terug in VRIJ. Zoals de recepten van Felix Wilbrink, inspirerende reisverhalen, autonieuws, de laatste vaartrends en gadgets, maar ook de TV programmering en de puzzels.

Profiteer van deze tijdelijk Telegraaf actie.

Het abonnement stopt automatisch. Profiteer van deze actie. Dagblad De Telegraaf is gewoon een heerlijk moment voor uzelf, met veel actueel nieuws uit het binnen- en buitenland, maar ook sport en ander interessant nieuws. Geniet iedere ochtend van het meest interessante en leukste nieuws.

Conclusie

Lees de Telegraaf 10 weken lang voor slechts €3.- per week met gratis de Elf seizoensgids 2017 – 2018. Deze Telegraaf actie stopt automatisch dus je zit nergens aan vast! Is de Telegraaf u krant? Lees hem dan nu extra goedkoop. Wil meer kranten aanbiedingen bekijken?

Gewoon doen!  Telegraaf actie!

Ontvang een ELF Voetbal Seizoensgids t.w.v. €5,95,-bij een Telegraaf abonnement van 10 weken met 75% korting. Inclusief de magazines VROUW en VRIJ.

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Kranten