Televizier tijdschrift met gratis Entertainment Card

Televizier tijdschrift + Nationale Entertainment Card t.w.v. 10,-
 • Geplaatst op:
  25/05/2017
 • Geldig tot:
  13/11/2017
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  61% korting + gratis bon van €10.-

Een Televizier tijdschrift abonnement voor 1.5 jaar met een korting van 61% voor € 39.- inclusief een Entertainment Card t.w.v € 10.-. Ga voordelig naar de film of het theater met de Nationale Entertainment Card.

Televizier tijdschrift abonnement.

Nu ander halfjaar de Televizier voor slechts € 39,- + Nationale Entertainment Card t.w.v. € 10,-. Een korting van 61% voor een prachtig en overzichtelijk blad wat je zeker even moet bekijken.

Nationale Entertainment CardTelevizier tijdschrift + Nationale Entertainment Card t.w.v. 10,-

Televizier Gids

Met het Televizier magazine haalt u hét beste overzicht voor alle televisiezenders in huis. Maar liefst 82 zenders en de belangrijkste digitale zenders duidelijk en overzichtelijk op een rij.

Televizier gids is meer

Maar ook zeer persoonlijke interviews met bekende Nederlanders en tv-sterren en een kijkje achter de schermen bij de populairste soaps, shows en series. Televizier abonnement Neem nu een abonnement op dit zéér complete blad en u ontvangt het Televizier magazine iedere week gemakkelijk bij u aan huis. Door de enorme korting van 61% hoeft nu nog maar € 29,- te betalen. Waarom zou u dit blad nog laten liggen? profiteer van deze aanbieding. Veel lees plezier!

Wat of niet doen!

Wilt u een overzichtelijke televisiegids met een leuke gratis actie en supergoedkoop dan is deze Televizier tijdschrift actie een overweging waart. U ontvangt 1.5 jaar dit magazine met veel voordeel en natuurlijk veel leuke rubrieken zoals televisie, films, internet en boeiend showbizz nieuws. Al met al een aanrader!

Televizier tijdschrift met 61% korting!

Televizier tijdschrift + Nationale Entertainment Card t.w.v. 10,-

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: TV Gids