Valentijnscadeau | Clarins producten nu met 25% korting!

 • Geplaatst op:
  30/01/2015
 • Geldig tot:
  14/02/2015
 • Categorie:
 • Webwinkel:
 • Uw voordeel:
  Kortingen van 25% tot 60%!

.  Valentijnscadeau bij Douglas!
.  Nu 25% korting op alles van Clarins
.  Douglas speciaal met meer kortingen.
.  Op veel artikelen kortingen tot 60%.

Wil jij iets leuks kopen voor jouw Valentijn!

Alle producten van het merk Clarins zijn nu extra voordelig. T/m 8 februari koopt je dit product met 25% korting in de shop van Douglas. Verras je geliefde met een slimme koop.

Douglas heeft veel voordelen:

.  De scherpste aanbiedingen en kortingen.
.  Snelle verzending en levering.
.  Goede service en ondersteuning.
.  U betaald geen verzendkosten

Clarins producten

Doe je voordeel met dit topmerk van 29 januari t/m 8 februari. Clarins producten zijn nu in de aanbieding bij Douglas. Bestel in deze periode je Clarins producten met 25% korting en ontvang hierbij een leuk cadeautje.

Bijvoorbeeld:

De Gel Contour Des Yeux van Clarins verminderd donkere kringen en wallen. De verfrissende, lichte gel trekt snel in en zorgt voor een heldere, open blik. Deze Clarins oogcrème is ook geschikt voor gevoelige ogen en is geschikt voor alle huidtypes. De juiste verzorging bevordert de elasticiteit van de huid en zorgt ervoor dat de jeugdigheid behouden blijft.

Bijvoorbeeld:

De lichte Multi-Active Jour Crèmevermindert de eerste rimpeltjes en bevordert de elasticiteit van de huid. Het versterkt tevens de huid en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Deze formule van Clarins neutraliseert de negatieve invloeden zoals vermoeidheid, vervuiling door de omgeving en stress, voor een delicate, beschermde huid die perfect gehydrateerd wordt.

Valentijn extra aanbiedingen:

Valentine’s Dag de perfecte gelegenheid om je liefde in de watten te leggen. Douglas heeft daarom speciaal voor deze gelegenheid dag kortingen tot wel 60%! De actie loopt vanaf 26 januari t/m 14 februari.

Valentijnscadeau | Clarins producten nu met 25% korting!

Valentijnscadeau

Bekijk alle kortingen van:

Geplaatst in categorie: Verzorging