Financieel +

Sparen

Het is heel verstandig om een deel van uw geld te sparen. Wanneer u geld spaart, krijgt u namelijk rente, waardoor u in principe geld verdient aan uw spaargeld. Dit gaan dan wel om slechts enkele procenten, maar het is in ieder geval genoeg om de inflatie terug te verdienen.

Hoogste spaarrente

Wanneer u besluit inderdaad geld te gaan sparen, wilt u natuurlijk de hoogste spaarrente krijgen. Om nu iedere bank te bezoeken om vervolgens te spaarrente te kunnen achterhalen, is natuurlijk niet bepaald handig. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende vormen van sparen. Zo kunt u kiezen voor een deposito of een spaarrekening, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw geld vast te zetten. Iedere vorm van sparen heeft, omdat de kenmerken flink kunnen verschillend, een andere spaarrente. Om het u wat makkelijker te maken, vindt u op deze pagina een overzicht met leuke acties met betrekking tot geld sparen.

VIABUY Prepaid Mastercard! heeft vele voordelen. Zo is er geen BKR toetsing of een bewijs van inkomen nodig. Bijna iedereen kan nu voordelig deze Creditcard aanvragen.

Visa World Card Actie! Ga voor Wereldwijd betaal gemak en ontvang € 50.-gratis op je bankrekening.  Nu 1 jaar gratis en € 50.- cadeau.

Creditcard nu 1 jaar gratis en tijdelijk bij deze actie € 25.- cadeau. Je bent wereldwijd 180 dagen verzekerd op al je aankopen. Altijd snel betalen in binnen- en buitenland.

Gratis financiële informatie voor het invullen van je belasting papieren! Vraag het gratis aan en bepaal zelf wat je wilt betalen. Alle Financiële info in een magazine!

Wie wil er niet de laagste rente voor zijn lening. De laagste prijs vind je nu bij LeenAttent. Ze geven een zeer goede service en je kunt tussen de € 2000.- en € 8500.- besparen.

1 jaar gratis de American Express card proberen! Bespaar nu € 170.- of € 75.- en ontvang 12.500 Award Miles! Bestel deze kaart nu helemaal gratis.

.  Prepaid MasterCard® nu voor €9.95
.  Bespaar €15.- op deze Prepaid MasterCard®
.  Geen BKR toetsing en Anoniem betalen.
.  Wereldwijd betalen en veilig winkelen.

Creditcard aanvragen? Bestel nu een nieuwe Visa Card en ontvang een Gratis WakaWaka Powerbank t.w.v. € 69.95 + een gratis reisverzekering. Let op! Actie stopt op 4 september 2017!

.  Belegging Gids Aanvragen!
.  Deze actie is helemaal kosteloos.
.  Nu een Gratis 1 op 1 training.
.  Gratis PDF en demo account.

.  Laagste financiële kosten. 
.  Mijn Pensioen bij Brand New Day.
.  Bespaar op financiële kosten.
.  Minder kosten meer Pensioen

. Gratis Consumenten advies!
.  Bespaar veel geld op je lening.
.  Laat nu je maandlasten dalen.
.  Vraag vrijblijvend en gratis advies aan.

.  De toekomst van uw kind is belangrijk!
.  Start op tijd met sparen / beleggen.
.  Open een rekening bij Brand New Day.
.  Lage kosten en verstandig beleggen

.  Bij de Ferratum voordelig geld lenen!
.  Altijd Geld lenen en zonder stress.
.  Win Center Parcs cadeaubon t.w.v. €500.-
.  Lenen van €100.- t/m €800.-

.  Een goede toekomst voor je kind!
.  Brand New Day helpt jou daar bij!
.  Sparen voor kind Start vandaag nog.
.  Iedereen wilt toch het beste voor zijn kind.

.  Betaal nooit te veel belasting!
.  FiscAlert voor de beste aftrekposten.
.  Ontvang na 10 nr’s een blanco acceptgiro
.  Tips en adviezen voor flink financieel voordeel