Studie +

Studeren

U kunt natuurlijk van alles studeren. Het probleem is echter dat u waarschijnlijk slechts voor één studie tijd heeft. Daarnaast kunnen ook de kosten u ervan weerhouden om een tweede, of misschien zelfs derde, studie te gaan doen. Het internet in combinatie met de huidige mogelijkheden op het gebied van techniek maakt daar een einde aan. Via het internet kunt u namelijk vanuit huis een studie volgen zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen.

Thuisstudie

Voor degenen die hun kennis willen uitbreiden, maar overdag gewoon moeten werken, is thuisstudie een hele goede optie. Zoals hierboven al is vermeld, kunt u tegenwoordig immers ook via internet studeren. Dat is natuurlijk ideaal, omdat u dan in de avonduren vanuit de bank in uw huiskamer een studie kunt volgen. Zo kunt u bij een dergelijke thuisstudie zelf indelen wanneer u studeert en bespaart u daarnaast waarschijnlijk heel wat op de kosten voor studiemateriaal.

Hier vindt u een aantal acties en kortingen, waardoor het voor u weer interessant kan worden om een studie te gaan volgen.

Laat kinderen spelerswijs leren met de sQula thuisstudie! Met dit leuke leersysteem help je je kind verder. Je kunt gratis sparen voor echte cadeautjes. Na 30 dagen niet tevreden dan geld retour.

Veel voordeel bij LOI opleidingen! Ontvang een Gratis Asus VivoBook E12 t.w.v. € 279,- en 35% korting bij een volledige opleiding. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Wil je Snelafstuderen? Vraag dan een Gratis kennismakingsgesprek aan voor begeleiding bij een Scriptie of studie. Ze werken met een hoog slagingspercentage. Dus wil je slagen, doe het snel!

Een NHA opleiding die bij jou past! Nu met gratis tablet, 50% korting + 15 dagen op proef en niet geslaagd is lesgeld retour! Start na de zomer een leuke opleiding!

LOI Kidzz kortingen die je niet mag missen! Nu € 30,- korting op alle type en taalcursussen. Laat je kind weer plezier beleven in het naar schoolgaan en het studeren!

Thuis studeren bij NTI met hoge korting + Acer Chromebook t.w.v. € 249,-  Schrijf je in voor een hbo bacheloropleiding en volledige masteropleiding.

Studeren bij Laudius studies met de laagste lesgelden! Ga relax studeren en vergroot je kansen in de markt. Verzeker je toekomst en start een studie bij Laudius.

Duck Typen is ervoor voor alle kinderen. Ze kunnen Spelenderwijs leren typen? Nu met een korting van 20% op de 2e cursus. maak ook gebruik van een proefles!

LOI Studies met korting en gratis tijdschriftenbon t.w.v. €50.- Schrijf je in voor een leuke opleiding en start een studie bij LOI.

.  Start bij Laudius opleidingen.
.  Kies een gratis digitale cursus.
.  Altijd geld terug garantie.
.  Werk aan je toekomst. Start nu!

Kinderen opgelet

sQula is leuk leren! Probeer nu de gratis de FlitsQuiz en laat u kinderen het plezier van spelend leren ervaren. Kinderen leren van sQula.

Gratis cadeau naar keuze

Goedkoop studeren met 50% korting + cadeau naar keuze. Kies een pretpark een verzorgingsproduct of wil je een abonnement op een tijdschrift?

.  Loi Kids Gratis proefles!
.  Leren is superleuk en nuttig.
.  Laat u kind leuk leren.
.  Typen -Talen – Basisschoolvakken.

.  fabius opleidingen.
.  Geen vooropleiding nodig.
.  Lessen volgen op ruim 50 locaties
.  Start opleiding met Gratis Tablet.

Meer schoolplezier

Squla leuk leren voor kinderen! Met deze actie kunt u profiteren van een korting van €24.- betaal nu €5.95 i.p.v. €7.95. per maand.