Studie +

Studeren

U kunt natuurlijk van alles studeren. Het probleem is echter dat u waarschijnlijk slechts voor één studie tijd heeft. Daarnaast kunnen ook de kosten u ervan weerhouden om een tweede, of misschien zelfs derde, studie te gaan doen. Het internet in combinatie met de huidige mogelijkheden op het gebied van techniek maakt daar een einde aan. Via het internet kunt u namelijk vanuit huis een studie volgen zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen.

Thuisstudie

Voor degenen die hun kennis willen uitbreiden, maar overdag gewoon moeten werken, is thuisstudie een hele goede optie. Zoals hierboven al is vermeld, kunt u tegenwoordig immers ook via internet studeren. Dat is natuurlijk ideaal, omdat u dan in de avonduren vanuit de bank in uw huiskamer een studie kunt volgen. Zo kunt u bij een dergelijke thuisstudie zelf indelen wanneer u studeert en bespaart u daarnaast waarschijnlijk heel wat op de kosten voor studiemateriaal.

Hier vindt u een aantal acties en kortingen, waardoor het voor u weer interessant kan worden om een studie te gaan volgen.

sQula is leuk leren! Probeer het eens en laat u kinderen het plezier van spelend leren ervaren. Kinderen leren van sQula en gaan het beter doen op school!

Een NHA opleiding die bij jou past! Nu met gratis tablet, 50% korting + 15 dagen op proef en niet geslaagd is lesgeld retour! Start na de zomer een leuke opleiding!

Goedkoop studeren met 50% korting + cadeau naar keuze. Kies een pretpark een verzorgingsproduct of wil je een abonnement op een tijdschrift?

Doe een LOI Kidzz opleiding en kies de cursus Engels! Je krijgt nu € 20.- korting voor deze opleiding! Laat je kind op de leukste manier studeren bij LOI Kidzz.

fabius opleidingen heeft een leuke actie! Je ontvangt nu € 75.- vroegboekkorting en geen vooropleiding nodig. Je kunt de lessen volgen op ruim 50 locaties in heel Nederland.

Duck Typen is ervoor voor alle kinderen. Ze kunnen Spelenderwijs leren typen? Nu met een korting van 20% op de 2e cursus. Maak ook gebruik van een gratis proefles!

Veel voordeel bij LOI opleidingen! Ontvang een Gratis Asus VivoBook E12 t.w.v. € 279,- en 35% korting bij een volledige opleiding. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Toe aan carrière switch of werkloos! School je om met een NHA opleiding en maak een keuze uit het aanbod van studies. Scoor direct een gratis XL tablet.

Start nu een Loi Kids proefles! En laat je ervaren hoe superleuk en leerzaam dit is. Laat u kind leuk leren door te typen, talen leren of alle basisschoolvakken bij te spijkeren.

Start bij Laudius opleidingen en schrijf je gratis in en probeer gratis 30 dagen je studie uit!  Profiteer van de altijd geld terug garantie. Werk aan je toekomst en start vandaag nog.

Wil je 27% korting bij Ducktypen ontvangen? Dit is echte de leukste typecursus voor kinderen. In een korte tijd leren ze snel met een toetsenbord te werken en krijgen het Diploma thuisgestuurd.

Laat kinderen spelerswijs leren met de sQula thuisstudie! Met dit leuke leersysteem help je je kind verder. Je kunt gratis sparen voor echte cadeautjes. Na 30 dagen niet tevreden dan geld retour.

Wil je Snelafstuderen? Vraag dan een Gratis kennismakingsgesprek aan voor begeleiding bij een Scriptie of studie. Ze werken met een hoog slagingspercentage. Dus wil je slagen, doe het snel!

LOI Kidzz kortingen die je niet mag missen! Nu € 30,- korting op alle type en taalcursussen. Laat je kind weer plezier beleven in het naar schoolgaan en het studeren!

Thuis studeren bij NTI met hoge korting + Acer Chromebook t.w.v. € 249,-  Schrijf je in voor een hbo bacheloropleiding en volledige masteropleiding.